24.5.06

'Pakettimatka' Uittotunneleille

Kävimme katsastamassa T+R+Prospects miehityksellä uittotunneleiden keväisen kunnon. Eipä kummempia, kosteaa tuntui olevan ja kiipeilemäänkin pääsi. Vieraskirjakin näytti olevan vielä paikoillaan. Uudemman tunnnelin kattoon oli joku pitänyt tukkimiehen kirjanpitoa, tiedä sitten koska.







Kohti uusia seikkailuja...

-T

16.5.06

Urjalan Tiilitehdas, kuvia

Kannanpa korteni kekoon tiilitehdasreissun kuvien muodossa. Lievästä sisätilojen monotonisuudesta huolimatta, oli tiilitehdas todellakin reissun arvoinen. Kerrankin oli luonnonvalokin kuvaajan puolella.

Erityisesti mieleen jäi tiilenpolttouuni ja loputtomat tiilenkuivauskarsinat.















Viimeisenä pakollinen kolakuljetinkuva. (ehe-ehe)

-T

15.5.06

Viialan Vaneritehdas

Viialan vaneritehdas lopetti toimintansa 1.1.2005. Tällä hetkellä alueella toimii ainakin veneveistämö /-korjaamo ja muutakin toimintaa. Ainakin osa rakennuksista toimii varastotiloina, osa vaneritehtaan laitteiston purkamistyöstä vaikutti vielä keskeneräiseltä ja voimalaitos lienee vielä käytössä. Tässä muutama kuva alueelta.


14.5.06

VV ja UTT 11.5.

Tämän viikon UE-reissu suuntautui Viialaan ja Urjalaan. Retki oli täyttä timanttia.
Ensimmäinen kohde Viialan vaneritehdas ei ollut täysin hiljentynyt, mutta UE-fiiliksen sai hyvin päälle. Kennolle tarttui myös kuvia, päivitys tulee ensi viikon aikana.
Reissun pääkohde Urjalan tiilitehdas paljastui aivan huikeaksi paikaksi. Paikka vaikutti siltä, että se oli vain jätetty sinne. Omistajat olivat ilmeisesti jonain aamuna todenneet, etteivät enää jaksa väsätä tiiliä ja lähteneet kotiin. Paikka oli juuri sellainen, jonka takia tätä UE-hommaa tekee. Urjalastakin 'tuhansia sanoja' alkuviikosta.
Ryhmän vahvuus: jäsenet S ja T. Mukana myös prospektit ja kameran jalusta. MATULA(tm) tarjosi ensimmäistä kertaa kyydityksen!!

TRS psta,
Sapelihammastiikeri

9.5.06

Finlaysonin makasiinit, kuvia [Purettu]

Kennolle kertynyttä makasiinireissulta.












Harmillisesti oli jalusta pettänyt viimeisessä kuvassa.

-T

5.5.06

Finlaysonin makasiinit [Purettu]

Eilen tuli käytyä katsastamassa Finlaysonin makasiinit. Koko Squad oli paikalla ja mukaan otettiin myös kaksi prospect jäsentä. Kuriositeettina mainittaneen, että viisijäseninen seurue käytti kolmea eri sisäänpääsyä. Paikka oli yllättävän hyvässä kunnossa, itse odotin enemmän graffiteja ja elämisen merkkejä.

Kuvapäivitys tulee viimeistään alkuviikosta.


"Eikös tossa ollu ennen koriskenttä?"
-Robotti


TRS psta,
-s