15.2.06

Raideska cislo Jeden! (kuvia)

Graafisia todisteita ensikosketuksesta, olkaa niin hyvät;

Pienemmän uittotunnelin suuaukko.
Entry yllättävän helppo. Joku vandaali oli näet sahannut kuvassa näkyvästä ristikosta pari kalteria poikki. Pienellä ujuttamisella ruhot sisäpuolelle.


Pienempi tunneli.
Tunnelin perällä oli useampi aste lämmintä ja varsin kosteaa. Tunnelin suun lähettyvillä katto huurtui useamman metrin matkalta.

Pienempi tunneli.
Tippukiviä Suomalaiseen tapaan. Eivät kestä isältä pojalle.

Suurempi tunneli.
Entry helppo, taas pienen miehen mentävä aukko ristikossa. Tosin tällä kertaa pääsi hiukan kiipeilemään. Hyhkyn Nuorisovandaalien Seuran lahjoittama pyöränraato toimi kiipeilytelineenä.

Suurempi tunneli.
Tilaa oli vaikka autolla ajaa. Ei klaustrofobiaa.

Suurempi tunneli.
Näsijärven puoleisessä päädyssä on sulku, jonka takana vesi. Jäähän oli muodostunut vähintäänkin mielenkiintoisia kuplamuodostelmia.


Lisää kuvia esillä palaverissa.

2 comments:

Mikko J. said...

Juu, mielenkiintonen paikka jossa on itsekin tullut poikettua. Sen verran tiedän paikasta, että pieni Tamperelainen "Old Skool" henkinen rullalautaporukka on ollut ainakin aikessa harjata paikan puhtaaksi ja valjastaa sen (kesällä, veden mahdollisesti kuivuttua pois) näppärästi mukavaksi cruisailu-putkeksi. Toivon että homma onnistuu. Luulen muuten, että saitte yhden vakituisen lukijan.

Sauli said...

Mitenkäs se rullittelu onnistuu kun siellä on muutaman metrin välein sellainen kynnys? Longboardillahan sieltä varmaan tultaisiin sitä alamäkeä vai kuinka?